Løft din produktivitet og øg din konkurrenceevne med cobots

Løft din produktivitet og øg din konkurrenceevne med cobots

Robotter kan anvendes i næsten alle brancher og virksomhedsstørrelser. Med en kollaborativ robot, også kaldet en cobot, har du adgang til alle fordelene ved avanceret robotautomatisering, men uden de høje omkostninger der typisk kommer med traditionelle industrirobotter. En industrirobot kræver typisk mere omfattende programmering, tidskrævende opsætning og afskærmede arbejdsområder.

Cobots kan optimere din produktivitet og forkorte dine leveringstider i produktionen, fx ved at sikre højere præcision og ensartet produktion. Kollaborative robotter er en pålidelig og sikker arbejdsstyrke, nem at installere og har en hurtig tilbagebetalingstid. Dermed kan din virksomhed producere mere fleksibelt, sikkert og effektivt – og til en pris, der kan konkurrere med produkter produceret i lande med billigere arbejdskraft.

Cobots kan anvendes til mange forskellige opgaver, fra samling til maling, fra skrueopgaver til opmærkning, fra pakning til polering, fra støbesprøjtning til svejsning, eller enhver anden opgave du kan komme i tanke om. Desuden er cobots designet til at dele arbejdsområde med mennesker uden behov for nogen form for sikkerhedsforanstaltninger, efter en indledende risikovurdering.

Fordele ved en cobot

Med en kollaborativ robot opnår du blandt andet:

  • Reducerede driftsomkostninger
  • Effektivisering af produktionen, hvor hastighed, ensartethed og præcision forbedres
  • Højere fleksibilitet i produktion
  • Optimerede processer der sikrer produktkvalitet på den bedst mulige måde
  • Reduceret affald og en mere miljøvenlig produktion
  • Forbedret arbejdsmiljø, ved at flytte arbejdsstyrken fra ergonomisk ubelejlige og monotone opgaver
  • Ekstra arbejdskraft, der tilbyder hurtig tilbagebetalingstid og størst alsidighed med et væld af potentielle jobfunktioner

PPS er Universal Robots Certificeret Integrator 

PPS Automation er CSI partner og forhandler af Universal Robots. Vi tilbyder den løsning du foretrækker – lige fra en standardpakke med en robot og en griber, som vi leverer sammen med 3 timers starthjælp, til en færdig turnkey installation med dokumentation og CE mærkning. Med alle robotarmene fra Universal Robots, får du nem programmering, hurtig opsætning og hurtige omstillinger.

Ud over cobots, tilbyder vi en bred vifte af automatiseringsløsninger, som alle kan hjælpe med at optimere dit udstyr eller dine arbejdsprocesser. Vi tilbyder både skræddersyede løsninger og standardudstyr, uanset om det drejer sig om cobots, industrirobotter eller andre typer automatiseringsløsninger.

Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan optimere din produktivitet og forbedre din konkurrenceevne.