Løsninger

Hos PPS Automation tilbyder vi alle typer af løsninger, både standard og skræddersyede,
inden for automation og robotter.

Velkommen til Industri 4.0 – også kaldet den fjerde industrielle revolution.

Specialbygget automationsløsning

På R-22 messen i Odense i marts 2022 fremviste vi en af vores seneste automationsløsninger, der er specialbygget til Resino Farver.

Løsningen omfatter afpalletering af spande ved hjælp af en UR10e robot, hvorefter fuldfarve etiketter printes og påføres direkte på spandene. Denne løsning er unik fordi vi inline printer det fulde etiket-layout i farver baseret på informationer modtaget fra kundens ERP system. Derefter påsættes etiketten på en konisk spand og spanden sættes på et indfødningstransportbånd på kundens fyldelinje.

Læs den fulde case her.

Løsning baseret på prototype

For fem år siden tog Tojos Plast kontakt til PPS Automation for at få hjælp til en ny automateringsløsning. De havde en kunde med unikke behov og havde derfor tænkt på at investere i en maskine, der kunne samle og etikettere flere komponenter i samme proces.

Det var et helt nyt projekt, så alt skulle udvikles fra bunden.PPS foreslog at bygge en prototype for at undersøge de reelle behov. Det blev til en god proces, hvor man iterativt udviklede én specialiseret,  men fleksibel løsning som opfyldte alle behov. Samtidig kan den ændres og udvikles i fremtiden.

 

 

Prototyper

Vi arbejder gerne efter ”Fail fast”-filosofien, der går ud på, at vi hurtigt og effektivt bygger en prototype, hvor ny teknologi kan testes, inden beslutning om implementering i større skala træffes.

Opfylder modellen ikke de opstillede succeskriterier, videreudvikler vi løsningen baseret på de læringer vi har fået fra prototypen. På den måde undgår vi en lang proces med analyser, design og tests, og kan i stedet afprøve en række forskellige løsninger hurtigt og effektivt.

Vi er ikke bange for at fejle, da fejlene er værdifuld læring, som medvirker til, at vi hurtigere kan finde eventuelle udfordringer og tilpasse løsningen.

 

PPS Rapid Prototyping and Proof of Concept
PPS Automation website

Proof of Concept

På samme vis har vi stor erfaring i at udvikle Proof of Concept studier, der typisk går ud på, at vi designer en løsning og tester den i mindre skala, før det besluttes om den skal udrulles i stor skala.

Din investering vil være begrænset og du får testet om din business case er bæredygtig og understøtter dine forretningsmæssige mål. På den måde får du hurtigt svar på, om løsningen er den rigtige, inden du eventuelt fremlægger den for ledelsen eller implementerer den i din virksomhed.

Vi tilbyder blandt andet løsninger fra

Universal Robots

Universal Robots startede i 2005 i København med visionen om, at gøre robotteknologi tilgængelig for små og mellemstore virksomheder. Deres letanvendelige og avancerede robotarme anvendes i dag af virksomheder og organisationer af alle størrelser og gør det muligt, at hjælpe og imødekomme markedets omskiftelighed. Vi er Universal Robots certificeret integrator, CSI, i Danmark og kan dermed dokumentere vores kompetencer inden for UR-teknologierne.

New call-to-action
PPS Automation er Universal Robots CSI-partner
KUKA er leverandør til PPS Automation

Kuka

KUKA er en global automatiserings virksomhed og de har mere end 120 års erfaring inden for deres felt. De har specialiseret sig i intelligente automatiseringsløsninger og tilbyder alt fra enkelte robotter og løsninger, til fuldautomatiske systemer.

New call-to-action

Denso Robotics

Denso Robotics er en global virksomhed med mere end 60 års erfaring. Denso tilbyder en bred vifte af 4-akse SCARA og 5- og 6-akse industrirobotter med nyttelast op til 20 kg. Alle robotter opererer med højeste præcision og høj hastighed. Standardmodeller, støv- og fugtsikre modeller, samt robotter til renrum er muligheder der kan anvendes til mange forskellige applikationer.

New call-to-action
PPS Automation tilbyder løsninger fra Denso
PPS Automation tilbyder innovative gribere, sensorer og værktøjsomskiftere fra vores partner OnRobot

OnRobot

OnRobot leverer et fuldt sortiment af plug-and-produce end-of-arm-værktøjer (EoAT) til kollaborative applikationer. Med deres innovative gribere, sensorer og værktøjsomskiftere, bliver det muligt at udnytte fordelene ved kollaborative og letvægts-industrirobotter til fulde.

New call-to-action

Samarbejdspartnere

Vi arbejder sammen med en lang række anerkendte og specialiserede partnere, der hver især er de dygtigste på deres felt. Læs meget mere om vores partnere her.

Referencer

Vi har implementeret løsninger inden for automatisering og procesoptimering hos en lang række kunder, herunder Novo Nordisk, FujiFilm og Biogen.

h

Nyheder

Følg med i de seneste nyheder og få nyeste viden om teknologiudvikling, samt insights fra cases, invitationer til begivenheder og nyt om andre relevante emner inden for branchen.