Løsninger

Hos PPS Automation tilbyder vi alle typer af løsninger, både standard og skræddersyede, inden for automation og robotter.

Velkommen til Industri 4.0 – også kaldet den fjerde industrielle revolution.

Robotløsninger

Anvendelsen af robotter har udviklet sig fra have fokus på industrirobotter og CNC-maskiner, samt integrationen af IT-systemer til produktionsstyring og dataudveksling, til at bringe øget digitalisering ind i hele værdikæden, introduktion af kunstig intelligens og anvendelsen af robotter.

Overordnet set kan robotter inddeles i industrirobotter og kollaborative robotter – cobots. Under de to paraplyer findes dog mange forskellige løsninger. Men fælles er, at investering i robotter generelt set skaber vækst og øger behovet for kvalificeret arbejdskraft – altså stjæler robotterne ikke arbejdspladser, som ofte frygtes, men de skaber derimod flere.

I Danmark og flere andre vestlige lande bliver det fortsat sværere at skaffe arbejdskraft til de mere manuelle og ensformige arbejdsopgaver. Derudover har Covid19-pandemien belyst hvor sårbart det kan være at være afhængige af leverandører i andre verdensdele. Begge dele kan imødekommes med implementeringen af robotter i virksomheden.

PPS Automation robotløsning fra Universal Robots

Prototyper

Vi arbejder gerne efter ”Fail fast”-filosofien, der går ud på, at vi hurtigt og effektivt bygger en prototype, hvor ny teknologi kan testes, inden beslutning om implementering i større skala træffes.

Opfylder modellen ikke de opstillede succeskriterier, videreudvikler vi løsningen baseret på de læringer vi har fået fra prototypen. På den måde undgår vi en lang proces med analyser, design og tests, og kan i stedet afprøve en række forskellige løsninger hurtigt og effektivt.

Vi er ikke bange for at fejle, da fejlene er værdifuld læring, som medvirker til, at vi hurtigere kan finde eventuelle udfordringer og tilpasse løsningen.

 

PPS Rapid Prototyping and Proof of Concept

Proof of Concept

På samme vis har vi stor erfaring i at udvikle Proof of Concept studier, der typisk går ud på, at vi designer en løsning og tester den i mindre skala, før det besluttes om den skal udrulles i stor skala.

Din investering vil være begrænset og du får testet om din business case er bæredygtig og understøtter dine forretningsmæssige mål. På den måde får du hurtigt svar på, om løsningen er den rigtige, inden du eventuelt fremlægger den for ledelsen eller implementerer den i din virksomhed. 

Vi tilbyder blandt andet løsninger fra

Universal Robots

Universal Robots startede i 2005 i København med visionen om, at gøre robotteknologi tilgængelig for små og mellemstore virksomheder. Deres letanvendelige og avancerede robotarme anvendes i dag af virksomheder og organisationer af alle størrelser og gør det muligt, at hjælpe og imødekomme markedets omskiftelighed. Vi er Universal Robots certificeret integrator, CSI, i Danmark og kan dermed dokumentere vores kompetencer inden for UR-teknologierne.

New call-to-action
Universal Robots CSI-partner

Kuka

KUKA er en global automatiserings virksomhed og de har mere end 120 års erfaring inden for deres felt. De har specialiseret sig i intelligente automatiseringsløsninger og tilbyder alt fra enkelte robotter og løsninger, til fuldautomatiske systemer.

New call-to-action

Denso Robotics

Denso Robotics er en global virksomhed med mere end 60 års erfaring. Denso tilbyder en bred vifte af 4-akse SCARA og 5- og 6-akse industrirobotter med nyttelast op til 20 kg. Alle robotter opererer med højeste præcision og høj hastighed. Standardmodeller, støv- og fugtsikre modeller, samt robotter til renrum er muligheder der kan anvendes til mange forskellige applikationer.

New call-to-action

OnRobot

OnRobot leverer et fuldt sortiment af plug-and-produce end-of-arm-værktøjer (EoAT) til kollaborative applikationer. Med deres innovative gribere, sensorer og værktøjsomskiftere, bliver det muligt at udnytte fordelene ved kollaborative og letvægts-industrirobotter til fulde.

New call-to-action

Samarbejdspartnere

Vi arbejder sammen med en lang række anerkendte og specialiserede partnere, der hver især er de dygtigste på deres felt. Læs meget mere om vores partnere her.

Referencer

Vi har implementeret løsninger inden for automatisering og procesoptimering hos en lang række kunder, herunder Novo Nordisk, FujiFilm og Biogen.

h

Nyheder

Følg med i de seneste nyheder og få nyeste viden om teknologiudvikling, samt insights fra cases, invitationer til begivenheder og nyt om andre relevante emner inden for branchen.