Procesoptimering

 

Procesoptimering handler om at gøre tingene smartere. Ofte kan det have en stor positiv effekt at optimere blot enkelte dele af produktions- eller pakkeprocessen.

Procesoptimering

Ved at gennemgå og optimere sine processer, kan der opnås reduceret spild, øget produktivitet og forbedret konkurrenceevne. Det kan desuden være en god øvelse at lave før eller samtidig med, at man overvejer at implementere robotter eller på anden vis automatisere sin produktions- eller pakkelinje. Dermed får man identificeret hvilke områder der potentielt er ineffektive, som ikke nødvendigvis kan løses med automatisering, men derimod fx kræver en smartere anvendelse af arbejdsstyrken.

Start med at kigge på disse områder i din produktion:

  • Flaskehalse i produktionen
  • Svært tilgængeligt arbejdsområde
  • Medarbejderen laver gentagne eller ensidige bevægelser
  • Medarbejderen laver tunge løft

Husk desuden at inddrage hele virksomheden. Dine medarbejdere ved bedst hvor de er udfordrede og samtidig opnås størst succes, når alle er investerede i optimeringen.

Procesoptimering handler om at gøre tingene smartere. Ofte kan det have en stor positiv effekt at optimere blot enkelte dele af produktions- eller pakkeprocessen.

PPS Automation er behjælpelig med at gennemgå dine processer og identificere områder hvor der kan optimeres. Det giver mulighed for at få elimineret eventuelle flaskehalse og skabt overblik over, hvor processerne kan trimmes. Eftersom PPS Automation er en del af Professional Packaging Systems, har vi en omfattende viden om produktion og pakkeprocesser.

Vi har en bred vifte af standardløsninger, der kan afhjælpe flaskehalse – ligesom vi kan kombinere en eller flere standardløsninger med en skræddersyet robotløsning for at opnå den højest mulige fleksibilitet.

New call-to-action

Hvad du skal være særligt opmærksom på ved din procesoptimering: En guide

ebog

Få optimeret produktionen optimalt, den første gang I sætter en procesoptimering i værk. Med en vellykket optimering kan I spare en hel del på både tid og ressourcer, mens trivslen på arbejdspladsen øges.

I vores ebog får du konkrete råd til hvordan du udfører din procesoptimering på en måde, hvor I kommer hele vejen rundt i organisationen.

 

New call-to-action

Samarbejdspartnere

Vi arbejder sammen med en lang række anerkendte og specialiserede partnere, der hver især er de dygtigste på deres felt. Læs meget mere om vores partnere her.

Referencer

Vi har implementeret løsninger inden for automatisering og procesoptimering hos en lang række kunder, herunder Novo Nordisk, FujiFilm og Biogen.

h

Nyheder

Følg med i de seneste nyheder og få nyeste viden om teknologiudvikling, samt insights fra cases, invitationer til begivenheder og nyt om andre relevante emner inden for branchen.