Fremstillingsindustrien

Fremstillingsindustrien udvikler sig med lynets hast.

Vi er behjælpelige med at automatisere hele eller dele af produktionen, og hjælper med at udarbejde en business case for dit projekt og på den baggrund vælge den løsning der er bedst for din virksomhed, både nu og i fremtiden. 

I årtier har der været fokus på højvolumenproduktion, men udviklingen de senere år har vist at batchstørrelser bliver mindre og mindre. Samtidig efterspørger slutbrugerne individuelt skræddersyede produkter til samme pris, som man hidtil kun har kunne masseproducere.

Maskiner, og i det hele taget fremstillingsindustrien, bliver smartere hele tiden. Automation og optimering kan give produktionsbesparelser, øget produktivitet, forbedret konkurrenceevne og øget driftssikkerhed. Derudover gavner automatisering ofte arbejdsmiljøet, da man kan reducere ensartede og gentagne bevægelser.

Vi tilbyder ekspertise og kompetencer inden for hele paletten, hvad enten det drejer sig om automatisering af produktionsmaskiner, smartere udnyttelse af eksisterende udstyr, optimering af processer, eller at sætte strøm til en manuel proces.

Samarbejdspartnere

Vi arbejder sammen med en lang række anerkendte og specialiserede partnere, der hver især er de dygtigste på deres felt. Læs meget mere om vores partnere her.

Referencer

Vi har implementeret løsninger inden for automatisering og procesoptimering hos en lang række kunder, herunder Novo Nordisk, FujiFilm og Biogen.

h

Nyheder

Følg med i de seneste nyheder og få nyeste viden om teknologiudvikling, samt insights fra cases, invitationer til begivenheder og nyt om andre relevante emner inden for branchen.