Pharma/MedTech

Automatisering af maskiner og optimering af processer kan fremtidssikre din produktion. Samtidig opnår du lavere produktionsomkostninger, mindre spild, større fleksibilitet og færre fejl. Alt sammen gavner din produktivitet og konkurrenceevne.

I Life Science-industrien øges behovet for mindre batches og større produktionsfleksibilitet. Samtidig kommer der hele tiden nye krav til mængden af informationer der skal fremgå af produktet. Sælges produktet derudover til flere forskellige markeder, øges mængden af information, da der er individuelle krav på de enkelte markeder. Her kan automatisering i den grad gøre en forskel, da fx smartere printteknologi i dag tilbyder individualiseret print på etiketter, emballage eller direkte på produktet, der kan tilføjes til sidst i pakkeprocessen.

Den automatiserede printteknologi er blot et enkelt element i den teknologiske udvikling. Med automatisering af din produktion i form af implementering af robotteknologi, kan du blandt andet opnå større nøjagtighed og dermed en mere ensartet kvalitet, samt en reduceret risiko for menneskelig kontaminering. Desuden er det nemmere at dokumentere at en proces altid bliver udført på den samme måde, når den bliver udført at en robot.

Nogle af barriererne for at implementere automation i sin virksomhed, er ofte mangel på tid og økonomiske ressourcer. Her kan PPS Automation være behjælpelig med både den tekniske viden om løsninger, men også erfaring og knowhow til at udarbejde en business case, der kan vise jer fordelene ved at automatisere. Derudover har vi mere end 20 års erfaring med at levere løsninger til medicinalindustrien, med alt hvad det indebærer af krav til dokumentation, sporbarhed og opfyldelse af regulatoriske krav.

Samarbejdspartnere

Vi arbejder sammen med en lang række anerkendte og specialiserede partnere, der hver især er de dygtigste på deres felt. Læs meget mere om vores partnere her.

Referencer

Vi har implementeret løsninger inden for automatisering og procesoptimering hos en lang række kunder, herunder Novo Nordisk, FujiFilm og Biogen.

h

Nyheder

Følg med i de seneste nyheder og få nyeste viden om teknologiudvikling, samt insights fra cases, invitationer til begivenheder og nyt om andre relevante emner inden for branchen.