Referencer

Vi tilbyder stor ekspertise og mange års erfaring med automatisering, herunder procesoptimering, implementering af robotter, og på anden vis automatisering af produktions- og pakkelinjer. Derudover har vi stor erfaring med udvikling af prototyper og Proof of Concept.

PPS Automation reference Novo Nordisk
PPS Automation reference Fujifilm Biogen
PPS Automation reference Toms
PPS Automation reference AstraZeneca
PPS Automation reference Pfizer
PPS Automation reference ALK
PPS Automation reference Biogen
PPS Automation reference Abbott
PPS Automation reference Coloplast
PPS Automation reference Tojos Plast
PPS Automation reference APL

Vores samarbejdspartnere

Vi arbejder sammen med et stort antal anerkendte og specialiserede brands, og sammenholdt med vores store viden og erfaring, skaber PPS Automation værdi for din virksomhed.

Lær mere om vores partnere ved at trykke på knappen nedenfor.

PPS Automation arbejder sammen med et stort antal anerkendte og specialiserede brands inden for automation og robotteknologi.
Vi tilbyder løsninger indenfor automation, procesoptimering, robotintegration og løsninger til pakning, etikettering og print, suppleret af prototyping og PRoof of Concept-studier.

Produkter & løsninger

Vi tilbyder løsninger indenfor automation, procesoptimering, robotintegration og løsninger til pakning, etikettering og print. Derudover har vi mange års erfaring med at bygge prototyper og udvikle Proof of Concept, for hurtig og effektiv evaluering af projektets bæredygtighed. 

Lær mere om vores løsninger ved at trykke på knappen nedenfor.