Pakning, etikettering & print

 

Markedstendenserne peger mod et øget krav til virksomheders fleksibilitet, pakkekapacitet og leveringssikkerhed. Ved hjælp af de nyeste teknologier kan virksomhederne imødekomme disse krav, ved at automatisere processerne for
pakning, etikettering og print.

Pakning, etikettering & print

Inden for pakning, print og etikettering går den teknologiske udvikling virkelig stærkt. Med den nyeste digitale printteknologi kan individualiseret print på etiketter, emballage eller direkte på produktet tilføjes sent i pakkeprocessen. Dermed opnår man en langt mere agil pakkeproces, mindre emballageforbrug, reduceret spild og en hurtig omstilling mellem produkter. Læs mere om Late Stage Customization her.

Foruden muligheden for at få en mere effektiv pakkeproces, tilbyder teknologien også nye muligheder inden for branding og marketing. Med digitalt print direkte på produktet åbnes for at lancere fx en marketingkampagne med print på plastikkapsler. Med print direkte på emballagen kan produktet individualiseres så den er unik for slutbrugeren. Læs mere om digitalt print her.

I PPS Automation tilbyder vi alt fra automatisering af enkelte områder i din eksisterende pakkeproces til den komplette løsning med pakkelinje, etikettering, inline print, visionsystem, mm. Vi tilbyder desuden at udregne en business case, eller bygge en prototype eller lave et Proof of Concept studie. Læs mere om prototyping og Proof of Concept her.

New call-to-action
Ved hjælp af de nyeste teknologier kan virksomhederne imødekomme aktuelle krav til fleksibilitet og værdikædekontrol, ved at automatisere processerne for pakning, etikettering og print.

Samarbejdspartnere

Vi arbejder sammen med en lang række anerkendte og specialiserede partnere, der hver især er de dygtigste på deres felt. Læs meget mere om vores partnere her.

Referencer

Vi har implementeret løsninger inden for automatisering og procesoptimering hos en lang række kunder, herunder Novo Nordisk, FujiFilm og Biogen.

h

Nyheder

Følg med i de seneste nyheder og få nyeste viden om teknologiudvikling, samt insights fra cases, invitationer til begivenheder og nyt om andre relevante emner inden for branchen.