PPS udvikler banebrydende printløsning

Automatisering med nyeste printteknologi

I PPS oplever vi en kraftigt stigende efterspørgsel efter automatisering af både produktions- og pakkeprocesser“, fortæller vores CEO, Søren Pedersen, i Berlingskes tillæg ”Industriens Danmark”. Tillægget har fokus på effektivisering af den danske fremstillingsindustri og hvordan man med robotter, automatisering og forbedret intern logistik kan gøre ens virksomhed mere effektiv.

PPS giver her et indblik i, hvordan automatisering kommer til at forandre pakkeprocessen i alle brancher. Covid-19 pandemien har forstærket trenden mod mere online handel, mere automatisering og mere hjemflagning af produktion fra lavtlønsøkonomier. Selve pakkeprocessen bliver nu også automatiseret med den nyeste digitale printteknologi, der sparer både tid og materialer. Desuden giver teknologien mulighed for, på en langt nemmere og mere fleksibel facon, at håndtere distribution af det samme produkt til mange lande, samtidig med at alle krav til produkt- og landespecifikke information opfyldes.

Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvordan automatisering kan gavne din virksomhed. Klik på knappen nedenfor for at læse hele artiklen.

Hent artikel