Samarbejdspartnere

Vi skaber værdi for dig!

I PPS Automation samarbejder vi med en række anerkendte og specialiserede partnere, der alle er nogle af de bedste inden for deres felt. Dermed kan vi tilbyde de bedste teknologier og løsninger af højeste kvalitet. Læs mere om vores partnere herunder.

PPS Automation er Universal Robots CSI-partner

Universal Robots

Universal Robots er en dansk virksomhed, der startede i 2005 med visionen om at gøre robotteknologi tilgængelig for alle virksomheder. Ud fra denne vision, har de skabt kollaborative robotarme (cobots), der kan arbejde side om side med mennesker og i dag er Universal Robots en global producent af cobots med en markedsandel på 50% og 65 patenter.

Kuka er PPS Automation samarbejdspartner

Kuka

Kuka er en global automations-virksomhed med mere end 120 års erfaring inden for deres felt. Kuka har specialiseret sig i intelligente automationsløsninger og tilbyder alt fra enkelte robotter og løsninger, til fuldautomatiske systemer.

Denso er PPS Automation samarbejdspartner

Denso

Denso er en global virksomhed med mere end 60 års erfaring inden for produktions-automatisering, herunder design og fremstilling af industrielle robotarme. Produktporteføljen inkluderer 4-aksede robotter (SCARA’er) og 5- og 6-aksede industrirobotter, der alle opererer med højeste præcision og høj hastighed.

Bila er PPS Automation samarbejdspartner

Bila A/S

Bila A/S er et dansk professionelt projekthus med over 30 års erfaring inden for produktionsoptimering gennem automatiseringsløsninger, typisk ved hjælp af industrirobotter. Bila udvikler og konstruerer specialværktøj til robotanlæggene, og de har leveret robotløsninger til forskellige industrier på det europæiske og amerikanske marked.

OnRobot er PPS Automation samarbejdspartner

OnRobot

OnRobot er en global virksomhed med hovedsæde i Odense. OnRobot har et bredt udvalg af avancerede end-of-arm værktøjer og software til kollaborative applikationer, herunder elektriske, vakuum- og magnetiske grippere, den prisbelønnede Gecko gribeteknologi, kraft-momentsensorer, et 2.5D-visionssystem, screwdriver, slibesæt og værktøjsomskiftere.

Beckhoff er PPS Automation samarbejdspartner

Beckhoff

Beckhoff har siden 1980 tilbudt åbne automatiseringssystemer med pc-baseret styringsteknologi. Styrings- og automatiseringsløsningerne er universelle og brancheuafhængige, og kan bruges i mange forskellige applikationer. Specielt indenfor medicinalindustrien, og generelt indenfor pakkeudstyr, er Beckhoffs markedsandel stærk stigende, takket være deres åbne platform og avancerede servo-systemer

CIM er PPS Automation samarbejdspartner

CIM

CIM tilbyder softwareløsninger inden for mange områder, herunder visuelle inspektionsløsninger. Vision-inspektion er kernen i produktionen i mange brancher, til at kontrollere produkterne.

Herma er PPS Automation samarbejdspartner

Herma

Mere end nogensinde afhænger produkter af deres udvendige udseende, og samtidig er der øgede krav til indholdet af data på produktet. Herma er en af de førende producenter af etiketteringsmaskiner og tilbyder alt fra enkle manuelle dispensere og standardmaskiner, til skræddersyede højteknologiske etiketteringsløsninger.

Hapa er PPS Automation samarbejdspartner

Hapa

Hapa er specialiseret i Late Stage Customization og On Demand printløsninger, herunder digital- og flexo-printteknologi til blisterfolier, film, papir, karton, glas, plast, IV-poser og mange andre typer af pakkematerialer. De er i dag leverandør til næsten alle større medicinalproducenter verden over.

Atlantic Zeiser er PPS Automation samarbejdspartner

Atlantic Zeiser

Atlantic Zeiser leverer løsninger af højeste kvalitet inden for digital print, late stage customization, serialisering, samt track & trace til fødevarer, forbrugsvarer og kosmetik. Desuden tilbyder de løsninger til personalisering af en række produkter, såsom emballage, samt finansielle kort og andre plastikkort.