Prototyping/Proof of concept

 

Nogle gange kræver den rette løsning, at der udvikles en prototype eller et Proof of Concept studie. I PPS Automation har vi stor ekspertise og mange års erfaring med Proof of Concept studier og konstruktion af prototyper.

Prototyping

Vi arbejder gerne efter ”Fail fast”-filosofien, der går ud på, at vi hurtigt og effektivt bygger en prototype, hvor ny teknologi kan testes, inden beslutning om implementering i større skala træffes.

Opfylder modellen ikke de opstillede succeskriterier, videreudvikler vi løsningen baseret på de læringer vi har fået fra prototypen. På den måde undgår vi en lang proces med analyser, design og tests, og kan i stedet afprøve en række forskellige løsninger hurtigt og effektivt.

Vi er ikke bange for at fejle, da fejlene er værdifuld læring, som medvirker til, at vi hurtigere kan finde eventuelle udfordringer og tilpasse løsningen.

New call-to-action
Vi arbejder gerne efter ”Fail fast”-filosofien, der går ud på, at vi hurtigt og effektivt bygger en prototype, hvor ny teknologi kan testes, inden beslutning om implementering i større skala træffes.
Vi har stor erfaring med at udvikle Proof of Concept studier, der typisk går ud på, at vi designer en løsning og tester den i mindre skala, før det besluttes om den skal udrulles i stor skala.

Proof of Concept

På samme vis har vi stor erfaring i at udvikle Proof of Concept studier, der typisk går ud på, at vi designer en løsning og tester den i mindre skala, før det besluttes om den skal udrulles i stor skala.

Din investering vil være begrænset og du får testet om din business case er bæredygtig og understøtter dine forretningsmæssige mål. På den måde får du hurtigt svar på, om løsningen er den rigtige, inden du eventuelt fremlægger den for ledelsen eller implementerer den i din virksomhed.

New call-to-action

Samarbejdspartnere

Vi arbejder sammen med en lang række anerkendte og specialiserede partnere, der hver især er de dygtigste på deres felt. Læs meget mere om vores partnere her.

Referencer

Vi har implementeret løsninger inden for automatisering og procesoptimering hos en lang række kunder, herunder Novo Nordisk, FujiFilm og Biogen.

h

Nyheder

Følg med i de seneste nyheder og få nyeste viden om teknologiudvikling, samt insights fra cases, invitationer til begivenheder og nyt om andre relevante emner inden for branchen.