Automation

 

I PPS Automation har vi omfattende viden og kompetencer inden for automatisering og digitalisering af produktions- og pakkeprocesser, og vi kan således tilbyde alt fra den indledende beregning af business case til levering af valgt udstyr og teknologi.

Automation

Kravene til virksomheders produktionsfleksibilitet stiger konstant, og en stor del af tidens udfordringer kan adresseres med automatisering.

Ofte går digitalisering hånd i hånd med automatisering, da digitalisering anvendes til blandt andet at indsamle data og vise hvor i processerne der kan optimeres. Dermed kræver automatisering af dine produktions- og pakkeprocesser ikke nødvendigvis udskiftning af udstyr, men i højere grad en smartere måde at anvende dit eksisterende udstyr.

Derudover kan automatisering optimere din arbejdsstyrke, da medarbejdernes ressourcer kan flyttes til andre arbejdsområder, og det er ikke nødvendigt at flytte arbejdsopgaver til lande med lavere lønomkostninger, for at opnå konkurrencefordele.

New call-to-action
Kravene til virksomheders produktionsfleksibilitet stiger konstant, og en stor del af tidens udfordringer kan adresseres med automatisering.
Fordelene ved automatisering af dele eller hele din produktion

Hvad får du ud af det?

Et par eksempler på, hvad automatisering kan betyde for dig:

  • Reducerede driftsomkostninger
  • Effektivisering af produktionen, hvor hastighed, ensartethed og præcision forbedres
  • Få en mere fleksibel produktion
  • Optimerede processer der sikrer produktkvalitet på den bedst mulige måde
  • Reduceret affald og en mere miljøvenlig produktion
  • Flytte arbejdsstyrken fra ergonomisk ubelejlige og monotone opgaver
  • Få ekstra arbejdskraft, der tilbyder hurtig tilbagebetalingstid og størst alsidighed med et væld af potentielle jobfunktioner

Kontakt os for en uforpligtende diskussion om, hvordan vi kan optimere din produktivitet og forbedre din konkurrenceevne.

Samarbejdspartnere

Vi arbejder sammen med en lang række anerkendte og specialiserede partnere, der hver især er de dygtigste på deres felt. Læs meget mere om vores partnere her.

Referencer

Vi har implementeret løsninger inden for automatisering og procesoptimering hos en lang række kunder, herunder Novo Nordisk, FujiFilm og Biogen.

h

Nyheder

Følg med i de seneste nyheder og få nyeste viden om teknologiudvikling, samt insights fra cases, invitationer til begivenheder og nyt om andre relevante emner inden for branchen.