Kampagnetilbud

Kampagnetilbud på UR og OnRobot

Tidligere på året blev vi udnævnt som Universal Robots Certified System Integrator, CSI. Vi er utroligt stolte af at være et af de få automationshuse i Danmark der er udnævnt CSI og vi er de eneste der er dedikeret til pharma/-medico.

For at imødekomme den store efterspørgsel fra vores kunder om at blive mere konkurrencedygtige og effektive, etablerede vi en ny division i PPS, nemlig PPS Automation, som fokuserer på implementering af kollaborative robotter, industrielle robotter og automatisering generelt.

Med PPS Automation bygger vi videre på mange års erfaring med at tilbyde skræddersyede automationsløsninger, samt en lang række standardløsninger indenfor fremstilling, pakning, etikettering og print, som har været en del af PPS’ DNA i årtier. Hos PPS Automation kan vi hjælpe dig med udvikling af prototyperProof of Concept studier eller øge effektiviteten ved at automatisere enkelte trin eller hele fremstillings- og pakkeprocessen.

Bestil vores eksklusive tilbud

Vi vil gerne fejre vores CSI certificering og og derfor starter vi i dag en ny kampagne med et eksklusivt tilbud på cobots fra Universal Robots i kombination med en griber fra OnRobot.

Hvis du bestiller en UR cobot sammen med en OnRobot griber, så får du vores startpakke med gratis. Startpakken inkluderer gratis, personlig levering, udpakning, montering af griber samt en opstartsintroduktion og træning.

Hvis du er interesseret i at høre mere, har forespørgsler på en turn-key automationsløsning eller bare ønsker at lave en bestilling, så ring til os på +45 4599 7980 eller udfyld vores kontaktformular ved at klikke på ovenstående knap.