PPS Automation udstiller på Automatikmesse

Fra den 13. til 15. september 2022 er vi at finde på Automatikmessen i Brøndby Hallen. Vi udstiller sammen med vores samarbejdspartner Bila på stand B-1042. Kom forbi standen og find ud af hvor nemt du kommer i gang med cobots og automatisering. Her kan du også se mere til vores automatiseringsløsninger, og vi kan tage en snak om hvilke muligheder der er hos jer.

PPS Automation viser en løsning til etikettering og pakning af vials. Ved hjælp af cobotten UR10e sikres nøjagtig håndtering, pakning og etikettering hver gang. UR10e kan med største nøjagtighed gribe om hætteglasset, føre det hen til printeren til etikettering og sidst placere hætteglasset i emballagen. 

I Pharma og MedTech er der kontinuerligt stigende krav til typen og mængden af information der skal fremgå af produktet. Samtidigt øges behovet for mindre batches og større produktionsfleksibilitet. Her kan automatisering i den grad gøre en forskel. Desuden er der enormt høje krav til sporbarhed og dokumentation af processerne for lægemidler, og ved at bruge automatisering og robotter, sikres det at processerne altid bliver udført på den samme måde og at der er data til dokumentationen. 

PPS Automation cobots og automatiseringsløsninger

PPS Automation er udsprunget af PPS A/S på baggrund af den øgede efterspørgsel efter automatisering og optimering af produktions- og pakkeprocesser. Vi bygger videre på mere end 20 års erfaring fra PPS A/S, hvor vi gennem årene har løst et utal af opgaver inden for automation, procesoptimering, robotintegration og løsninger til pakning, etikettering og print. Derudover har vi stor ekspertise med konstruktion af prototyper og med udvikling og gennemførelse af Proof of Concept. PPS Automation har desuden siden 2021 været CSI-partner med Universal Robots.

BILA A/S er et professionelt projekthus, som siden 1988 har hjulpet deres kunder med produktionsoptimering gennem automatiseringsløsninger – typisk ved hjælp af cobots eller industrirobotter. De har leveret flere end 2.000 løsninger til det europæiske og amerikanske marked inden for forskellige industrier – og det har givet virksomhederne et konkurrencemæssigt løft imod en Industri 4.0 fremtid. Læs mere om Bila her.