VG 10 Elektrisk Vakuumgriber

VG10 – Fleksibel, indstillelig elektrisk vakuumgriber

  • Implementering direkte efter udpakning – tilslut til robotarmen og konfigurer griberen til produktet – sikrer hurtig produktivitet og investeringsafkast.
  • Da der ikke er behov for ekstern luftforsyning, reduceres vedligeholdelsesomkostningerne, og implementeringen går hurtigere.
  • Dobbelt griberfunktionalitet muliggør kortere cyklustid

VG10 er kompakt og let at flytte rundt på, da den ikke kræver kompressor eller luftforsyning. Det giver fleksibilitet i din produktion og holder vedligeholdelsesomkostningerne nede. VG10 har fleksible arme og indstilleligt vakuum, hvilket betyder, at den kan håndtere en lang række genstande i mange forskellige størrelser. Det er en dobbeltgriber, hvor du kan styre højre og venstre side af vakuumgriberen uafhængigt af hinanden og dermed yderligere øge effektiviteten i din produktion.
Problemfri integration med en robot efter dit eget valg. Griberen leveres med dobbelt griberfunktion, værktøjsomskifter og et bredt udvalg af sugekopper. Der findes desuden et stort udvalg af sugekopper fra andre producenter på markedet, der passer til alle applikationer.

VG10-vakuumgriberen er et end-of-arm-værktøj (EoAT), der er designet specielt til kollaborative robotløsninger. VG10’s justerbare vakuum og gribearme gør værktøjet ideelt til drift, som involverer arbejdsemner af mange forskellige størrelser og former.
VG10 er en dobbelt sugegriber, hvilket betyder, at du kan aktivere højre og venstre side af vakuumgriberen, når du vil udføre forskellige opgaver uafhængigt af hinanden. Dette speeder cyklustiden op, samtidig med at det optimerer din produktions generelle effektivitet

Du kunne også være interesseret i...