Soft Gripper

Soft Gripper – Fleksibel robot gripper til levnedsmidler

  • Udforsk nye automatiseringsmuligheder til føde- og drikkevarer, kosmetik og lægemidler med denne Soft Gripper godkendt til levnedsmidler
  • Nem håndtering af et bredt udvalg af uregelmæssige former og skrøbelige genstande med fleksibel silikonestøbt gripper
  • Sikker håndtering af skrøbelige genstande giver højere produktionskvalitet og mindre spild
  • Ingen ekstern luftforsyning betyder intet støv, ingen støj, ingen kompleksitet og ingen ekstraomkostninger
Kategori: Tag:

OnRobot Soft Gripper kan opsamle et bredt udvalg af uregelmæssige former og skrøbelige genstande, hvilket gør den ideel til pick-and-place-anvendelser inden for produktion af føde- og drikkevarer samt fremstilling og emballering. Gripperen fås med tre udskiftelige silikonestøbte kopper Automatisering af føde- og drikkevarer er nu blevet lettere, lige fra æg til frugt, til flasker eller dåser. Som alle OnRobot Grippers tilbyder Soft Gripper perfekt integration med robotter af eget valg. Soft Gripper fungerer uden en ekstern luftforsyning, så der er ingen ekstraomkostninger eller kompleksitet og hverken støv eller støj, som fra konventionelle vakuumgribere.

Den nye OnRobot Soft Gripper fås med tre udskiftelige silikonestøbte kopper til håndtering af et bredt udvalg af regelmæssige former og skrøbelige genstande, hvilket gør den ideel til pick-and-place-anvendelser inden for føde- og drikkevarer og anden “ren” produktion såsom kosmetik og lægemidler samt fremstilling og emballering. Soft Gripper leveres med OnRobot’s revolutionerende Quick Changer, en basisenhed og silikonekopper i stjerne- eller fingerversioner, som giver større fleksibilitet. Soft Grippers silikonekopper tåler opvaskemaskine og overholder FDA 21 CFR (for ikke-fedtholdige fødevarer) og EC 1935/2004 for fødevarehåndtering. Maksimal payload på 2,2 kg afhænger af form, blødhed og friktion for de emner, der skal håndteres, og greb-dimensionerne spænder fra 11 til 118 mm, afhængig af den anvendte kop.

Tilgængelige modeller:
- SG-a-H
- SG-a-S
- SG-b-H

Yderligere information

Payload

2,2 kg

Du kunne også være interesseret i...