RG2-FT-griber

RG2-FT – SMART ROBOTGRIBER MED INDBYGGET KRAFT/MOMENT- OG NÆRHEDSSENSOR

  • Nøjagtig perception forbedrer produktionskvaliteten ved at reducere fejlraten med helt op til 60 % ved vanskelige pick-and-place-processer
  • Perception, som er nem at programmere, får robotten til at fungere som operatørens tredje arm med en menneskelignende aflevering af emner.
  • Mulighed for at automatisere isætningsopgaver, som ikke tidligere kunne lade sig gøre, reducerer driftsomkostningerne med 40 %.
Kategori: Tag:

RG2-FT er en topmoderne griber med ekstra perception og intelligens. Den har indbygget kraft/moment- og nærhedssensor, der giver en meget præcis automatisering. Dette muliggør et ægte samarbejde med menneskelige operatører med samme støtte, som en kollega ville yde. Isætningsprocesser kan udføres hurtigere og mere præcist. Denne griber kan f.eks. nemt indsætte nitter på steder, hvor det ville være svært for mennesker. På grund af den avancerede sensorteknologi sætter griberen robotten i stand til at føle, når emnet er korrekt monteret. RG2-FT giver høj produktivitet, og hurtig implementering sparer teknikertimer på integration.

RG2-FT er en unik udgave af RG-serien med integreret kraft/momentsensorer og nærhedssensor i fingerspidserne, som gør det muligt præcist at registrere en genstands placering.Det er en topmoderne griber med forbedret perceptionsevne og ekstra intelligens, som er i stand til at styre båre robotten og sig selv og således gøre, hvad en operatør ønsker, den skal gøre – selv når det ikke er muligt at forprogrammere nøjagtige parametre.
Dette muliggør et ægte samarbejde med menneskelige operatører med samme støtte, som en kollega ville yde, og sikrer præcisionshåndtering time efter time.