Quick Changer

Quick Changer – Hurtigt værktøjsskifte inden for 5 sekunder

  • Nemt og hurtigt skift af værktøj på under 5 sekunder
  • Hurtig genimplementering, da der ikke skal skrues. Det giver mere oppetid
  • Integreret i alle OnRobot-produkter
Kategori: Tags: ,

Quick Changer gør værktøjsskift nemt og hurtigt. Quick Changer kan håndtere en payload på 20 kg og har en lav indbygningshøjde og vægt. Den patenterede, driftssikre Quick Changer med brugervenlig låsemekanisme, ekstra sikkerhedslåsesystem og låsefjedre er et unikt produkt, som er ideelt til alle kollaborative robotløsninger. Med Quick Changer får du den nemmeste og hurtigste værktøjsomskifter, hvor alt hvad du har brug for følger med ved leveringen.

Quick Changer er en innovativ værktøjsomskifter, den mindste og letteste på markedet. Den patenterede, driftssikre Quick Changer med brugervenlig låsemekanisme, ekstra sikkerhedslåsesystem og låsefjedre er et unikt produkt, som er ideelt til alle kollaborative robotløsninger.

Det er verdens nemmeste og hurtigste værktøjsomskifter, som kan sætte alle end-of-arm-værktøjer på din robot og gøre det muligt for enhver operatør at skifte end-of-arm-værktøjet (EoAT) på nogle få sekunder.
Dette produkt anbefales til Universal Robots og andre robotter i samme klasse, da både indgangsflange og udgangsflange fuldtud opfylder ISO-standarden for robotflanger.

Yderligere information

Payload

20 kg

Du kunne også være interesseret i...