OnRobot Screwdriver

Multifunktionel robotskruetrækker med skruefødder

  • Nem opsætning, programmering og implementering direkte fra emballagen på enhver førende robot
  • Yderst alsidig og fleksibel med hurtige omstillinger til et bredt udvalg af skruestørrelser og -længder
  • Præcis momentstyring og intelligent fejlregistrering sikrer kvalitet og ensartethed
  • Bevægelsesstyring af indlejret akse forenkler programmeringen, gør opsætningen hurtigere og forbedrer kvaliteten
Kategori: Tag:

Automatiseret skruearbejde, som øger produktiviteten og kvaliteten, har aldrig været nemmere, smartere eller billigere. Den intelligente OnRobot Screwdriver gør opsætning og programmering hurtigere med alt, hvad du skal bruge, her og nu. Monter blot Screwdriver på en hvilken som helst førende robotarm og monter den relevante bit. Angiv herefter skruelængde og momentværdier direkte i robottens brugergrænseflade. Takket være præcis momentstyring og indlejret akse sparer du tid og udgifter til yderlige integration og sikrer en ensartet, præcis isætning. Omstilling til en anden skruetype eller -størrelse tager kun få minutter, reducerer nedetiden og giver øget investeringsafkast.

OnRobot Screwdriver og de tilgængelige skruefødere håndterer et bredt udvalg af skruestørrelser fra M1.6 til M6 og op til 50 mm i længde. Præcise momentstyringsområder fra 0,15 Nm til 5 Nm. OnRobot Screwdriver er mere alsidig og intelligent end traditionelle værktøjer, og den kan registrere, om skruen er samlet op, har den korrekte længde, eller om den sidder korrekt efter tilspændingen.

OnRobot Screwdriver har beskyttelsesfunktioner, som gør den velegnet til kollaborative applikationer med skruer må maksimalt 35 mm, som trækkes helt ind i Screwdriver, når den er i bevægelse. Sikkerhedsstoppet aktiveres automatisk, hvis en skrue udsættes for overdreven kraft på langs af aksen. En advarselslampe tænder for at vise, at der er et problem.