OnRobot Sander

Hurtig, nem og fleksibel automatiseret fjernelse af materiale

  • Nem at implementere og programmere lige ud af æsken til opgaver med slibning og polering
  • Komplet pakke indeholder alt, der er brug for til umiddelbar anvendelse på en lang række dele og materialer
  • Hurtig og automatiseret Grit Changer til slibning reducerer nedetid og behovet for arbejdskraft
  • Elektrisk værktøj (ingen trykluft) øger markant effektivitet og kontrol
Kategori: Tag:

OnRobot Sander er en komplet, elektrisk, vilkårlig orbital sliber til nærmest alle automatiserede overflade-finish-opgaver lige fra slibning til polering og rengøring. Slibeværktøjet fås med alt det, du har brug for til at komme i gang med det samme, og det behøver ikke ekstra luftforsyning, der er ingen ekstra omkostninger eller øget kompleksitet, og der genereres hverken støv eller støj som med traditionelle luftslibere.

OnRobot Sander leveres med alt, du har brug for til at komme i gang med det samme: plug-and-play slibeværktøj, en alsidig række af standardslibe- og polerskiver, brugervenlig software og automatiseret Grit Changer og kraftmomentsensor som ekstraudstyr. Du har absolut ikke brug for en støjende og dyr luftkompressor til denne prisvenlige elektriske sliber.

Brug dette fleksible værktøj til en lang række delgeometrier og materialer for at opnå større ensartethed, bedre kvalitet af finish og mindre spild. Du reducerer støvmængden på arbejdspladsen med brug af standard 3M-skiver til ren slibning, og du mindsker risikoen for personskade forårsaget af vibrationen fra manuelt slibeværktøj.

Programmering til enkle finish-opgaver kan gennemføres med grundlæggende kendskab til robotter—ingen ekstra oplæring er nødvendig. Slibeværktøjets software integreres automatisk i robottens programmeringskonsol, men en manuel knap for "gem position” på værktøjet muliggør endnu nemmere indstillinger for waypoint uden brug af programmeringskonsollen. Sander-softwaren har forskellige muligheder for planlægning af rute - rute fra håndstyr, form og punkter - og giver brugerne mulighed for at justere rotationshastigheden med optimering af cyklustid og ensartethed.

Alle de avancerede funktioner for OnRobot Sander understøttes på Universal Robots-arme, men det er nemt at integrere værktøjet med alle de større robotmærker.

Du kunne også være interesseret i...