OnRobot Eyes

Fleksibelt og tilpasningsdygtigt 2.5D-visionssystem

  • Takket være trinvis opsætning og problemfri gripper-integration har det aldrig været nemmere at tilføje vision til robotanvendelser
  • Fleksibelt visionssystem, der understøtter en lang række konfigurationer lige fra æsken og som passer til enhver anvendelse – fungerer sammen med alle robotarme eller som stand-alone.
  • Undgå de omkostninger og besværligheder, der er forbundet med fødersystemer og tilbehør ved at lokalisere vilkårligt placerede genstande.
  • Øg kvaliteten ved at kontrollere dele for defekter og inkonsistens
  • Skab øget fleksibilitet og undgå omstillinger – håndter mange forskellige dele med samme setup
  • Billig 2.5D-vision giver dybdeopfattelse for forskellige højder eller stablede genstande
  • Automatisk pejlemærke giver mulighed for dynamiske arbejdsmiljøer og mobile robotopstillinger
Kategori: Tag:

OnRobot Eyes gør det nemt og prismæssigt overkommeligt at implementere vision til næsten enhver kollaborativ anvendelse. Eyes er ideel til sortering af en række genstande, CNC-maskinbearbejdning med metaldele, der er defineret af deres ydre form, og mange andre pick-and-place-anvendelser, hvor orientering er vigtig.

Med OnRobot Eyes kan du nemt sortere samt udføre pick-and-place for ustrukturerede anvendelser med høj pålidelighed ved hjælp af enhver robotarm Eyes kan monteres på robottens håndled eller eksternt med positionsjusteringer for tilpasning til din anvendelse og det integreres problemfrit med robotgrænsefladen og griberen via OnRobots Quick Changer. Implementering går hurtigt, så der er minimal nedetid ved omstilling til nye produkter eller processer. Kalibrering og genkendelse af dele med ét billede tager blot få minutter, og programmering er intuitiv og hurtig. Og med Eyes’ avancerede, prismæssigt overkommelige 2.5D-vision får du dybdeopfattelse og mulighed for at stable dele uden øget kompleksitet.

Du kunne også være interesseret i...